Yeniçağ Yazarı Demirağ'a Çirkin Saldırı

Yeniçağ Yazarı Demirağ'a Çirkin Saldırı

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

A+A-

Yeniçağ gazetesi yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV'de sunduğu  Yeniçağ’da Meydan programının ardından evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

8-9 kişilik bir gurubun sopalarla saldırdığı Demirağ, olayın ardından hastaneye kaldı.

Kızından alınana bilgilere göre 7 kişi beyzbol sopalarıyla evinin önünde içeri girerken saldırdılar, araç plakası çalıntı çıktı, kafasına ve boynuna sopalarla saldırdılar.

DEMİRAĞ'IN SON DURUMU

Edinilen son bilgilere göre Demirağ'ın, GATA'daki tetikleri devam ediyor. Demirağ'ın bilincinin açık durumunun ise iyi olduğu bildiriliyor. 

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

Yapılan canlı yayın sonrasında yazarımız Murat Ağırel tarafından evine bırakılan Yavuz Selim Demirağ, dakikalar sonra saldırıya uğradı.

Murat Ağırel, yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda .." ifadelerini kullandı.

Ağırel, “Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.