Yenicekentliler yorgunluk attı

Yenicekentliler yorgunluk attı

26.Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye Çekirdeksiz Üzüm festivali Sahra ve Grup Yol konseri ile başladı. Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenen Yenicekentli üzüm üreticileri bir sezonun da yorgunluğunu attı.

A+A-

Festival açılışına, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Yenicekent Belediye Meclis Üyesi Veli Tokdemir, Yenicekent Mahalle Muhtarı Musa Çakır, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri, Buldan ve Yenicekent Esnaf Kooperatifi Başkanı Ahmet Dağcıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Turan Erdoğan ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik, konser öncesi stantları ziyaret ederek esnafa “Hayırlı işler bol kazançlar” diledi. Ardından Festival alanına gelen protokol üyeleri, Yenicekentlilerle birlikte Sahra ve Grup Yol konserini izledi.

JANDARMADAN ANLAMLI PANKART Sahra'nın konseri sırasında sahneye çıkan Kadın Jandarmalar açtıkları "Kadına El-Kal-Ka-maz" ve "Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur" yazılı pankartla verdikleri mesaj alanı dolduranlar tarafından büyük beğeni topladı.

SAHRA’NIN ÇOCUKLARLA DÜET YAPTI

Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Yenicekentlileri coşturdu. Zaman zaman alana inerek Yenicekentlilerle birlikte şarkı söyleyen, oynayan Sahra’nın çocuklarla yaptığı düet ise izlenmeye değerdi. Bir grup çocuk sahneye çıkarak “Aşkın Olayım” ve “Ali Cabbar” adlı şarkıları sevilen sanatçı Sahra ile birlikte söyledi.

Tripolis Kültür ve Turfanda Sultaniye çekirdeksiz Üzüm Festivali’nin ilk günü sahne alan Grup Yol, seslendirdikleri türkülerle Yenicekentlileri mest ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.