Yenilikçi Yaklaşımlara Hazır Olun

Yenilikçi Yaklaşımlara Hazır Olun

Sivil toplum kuruluşlarından DİDER (Denizli İnavasyon Derneği) inovasyon ile alakalı çalışmalar yapıp uygulanmaya başlanan inovatif örneklerini Denizlili girişimcilerle buluşturacak.     

A+A-

Hızlı bir şekilde büyüyen acımasız bir rekabet ortamında, insan gücünün doğru bir şekilde kullanılması ile birlikte zaman, hız ve enerjinin de doğru yönetilip piyasada bulunan paydaşların önlerine geçmek için çok yönlü “inovasyon” gerekmekte. İş dünyasında yeni teknikler keşfedip hızlı bir şekilde ve doğru hareket eden kurumların maliyetleri düşerken karlılık oranları artıyor böylece yenilenmeleri ve süreklilikleri de olumlu yönde etkileniyor.

23.01.2015’de inovatif projeler üretip farkındalık meydana getirmek, bölgesel ve ulusal organizasyonlar yapıp toplumsal gelişim ve değişime katkı yapmak gayesi ile yola çıkan DİDER ailesi, kurulduğu günden bu yana yaptığı birçok çalışmadan sonra, gerçekleştirilmiş olan inovatif projeleri iş dünyasından katılımcılarla paylaşılmasını sağlayıp, bu çalışmalardan esinlenilip yeni inovatif projeler üretilmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

10 Mayıs 2018 Perşembe günü DTO - Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda “Yenilikçi Yaklaşımlar” temalı bir panel düzenleyecek olan DİDER, Denizli de faaliyet gösteren firmaların rekabette ellerinin güçlenmesini desteklemeyi hedeflemektedir. 

  


Alanlarında inovatif çalışmalar yapıp somut sonuçlar elde eden çalışmaların örneklendirilip paylaşılacağı panele katılım ücretsiz olacaktır.

Denizli Seviye Okulları Kurucusu ve DİDER Yönetim Kurulu Üyesi Şaban VAROL, tüm sektörlerden herkesin kendi işini geliştirebilecekleri yönler olabileceğini dile getirerek, yenilikleri başarırken kazanılman deneyimlerden faydalanmak isteyen herkesi bu panele beklediklerini,lham kaynağı olacak bu çalışmalar soncunda artık farklı düşünecek, işlerini geliştirecek, karlılıklarını artıracak, öncelikle ildeki doğal olarak da ülkenin ekonomisine daha fazla katkıda bulunacaklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.