Yerel Yönetimleri Güçlendirdik

Yerel Yönetimleri Güçlendirdik

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Pamukkale Belediyesini ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Belediyeciliğin halka hizmet anlamında önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Dr. Ramazanoğlu, AK Parti iktidarında yerel yönetimle

A+A-

İlçe ve mahalle ziyaretleriyle her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, kamu kurumlarını da ziyaret ediyor. Dr. Ramazanoğlu, bu kapsamda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve belediye çalışanları ile bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında üzerine düşeni yaptığını ifade eden Ramazanoğlu, “Sosyal belediyecilik vatandaşın derdine derman olmaktır. Hizmet bir ikram gibidir. İnsana dokunan tarafı ise ikramı alırsınız kabul edersiniz ve bu ikramdan mutluluk duyarsınız. Sonrasında da bu ikramlardan tekrar almak için kanıksarsınız” dedi. İnsanın derdine derman olmanın zor bir iş olduğuna dikkati çeken Dr. Ramazanoğlu, “Vatandaşların memnuniyeti ise hizmetin iyi yapıldığının bir göstergesidir” diye konuştu. AK Parti hükümetlerinin Belediye, Büyükşehir Belediyesi, İl Özel İdaresi, Mahalli İdare Birlikleri Kanunlarını uygulamaya koyduğunu hatırlatan Dr. Ramazanoğlu, bu kanunlarla yerel yönetimleri güçlendirdiklerini, buna bağlı olarak ta hizmetlerin artarak devam ettiğini ifade etti.

 

“ŞEHİRLERİMİZ TABİAT VE KÜLTÜR İLE İÇ İÇE YAŞAYACAK”

 

İktidarları döneminde yerel yönetimlere ayrılacak payların değiştirildiğini anlatan Dr. Ramazanoğlu, şöyle konuştu: “Şehirlerimizi tabiat ve kültür ile iç içe yaşanacak ortamlar olarak korumak ve geliştirmek en önemli önceliklerimiz arasında yer alacaktır. Sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı içinde bir yandan toplumumuzun refahı ve mutluluğunu sağlarken, diğer yandan bu tabiatın ve çevrenin gelecek nesillerin bir emaneti olduğunu akıldan çıkarmayacağız. İnşayı, imarı ve yapılaşmayı, bu ilkeler doğrultusunda geliştirmek için tüm sektörlerde gerekli adımları atacağız. Her şehrimiz ekonomisiyle, kültürüyle, tarihi mirasıyla, el sanatlarıyla, tarımıyla, turizmiyle ülkeyle entegre olacak ve ismini duyuracaktır.” Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise nazik ziyaretinden dolayı Dr. Sema Ramazanoğluna teşekkür ederek, başarılar diledi. Daha sonra belediye çalışanlarını da ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu,  belediye personeline kolaylıklar diledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.