Yılın düğününde nikah şahidi Cumhurbaşkanı Erdoğan

Yılın düğününde nikah şahidi Cumhurbaşkanı Erdoğan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan ile Abdullah Abdullah Tok çiftinin nikah törenlerinde şahit Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu.

A+A-

Denizli'de bugün gerçekleşen AK Parti İl Kongresi'nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan davetli olarak Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızının düğününe katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan'ın nikahına katılarak şahitlik yapan Erdoğan'ın yanında bazı bakanlarda yer aldı.

 

Hasan Güngör Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin ardından EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikaha katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de vardı.

Nikah Şahidi Erdoğan

Denizlili vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yol boyunca eşlik etmekten geri kalmazken destekleyici sloganlar da atmaktan geri kalmadılar. Nikah törenine hiç durmadan devam eden konvoy sonrasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan'ın hakim kızı Esra ile hakim Abdullah Tok çiftinin mutlu günlerine şahitlik eden Erdoğan, "Ben kabul ettim. Şahit oldum. Allah her iki dünyada da çiftimize saadetler versin." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte bakanlar çifti bir kez daha tebrik ettikten sonra Denizlispor Tesisleri'ne geçiş yaptılar. Buradan helikopter ile Çardak Havaalanı'na giden Erdoğan daha sonrasında uçakla Ankara'ya geri dönüş yaptı.

Erdoğan Düğün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.