Yılmaz: Yüreğimizle Arkasındayız

Yılmaz: Yüreğimizle Arkasındayız

MHP Pamukkale İlçe Başkanı YILMAZ: "Barış Pınarı Harekatı'nın yüreğimizle arkasındayız." dedi

A+A-

ABD Başkanı’nın tehdit dolu ifadeleri hiçbir şart altında itibar ve değeri olmayan açıklamalar olarak tarihte yerini alacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tehdit etmek Trump ya da bir başkasının haddi olmadığı gibi devletlerarası hukuka da aykırılık arzetmektedir.Kahraman ordumuz gittiği her coğrafyaya adalet götürmüştür.Dünyada barışın ve huzurun simgesi halini almış Türk Silahlı Kuvvetlerinin,Kahraman Mehmetçiğimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.

#TürkMilletiOrdusununYanındadır. Uluslarası genel teamüller dikkate alındığında, diplomatik dil ve üslup manasında da bu hususun kabul edilemez olduğu aşikardır. Ekonomik manipülasyonlar ve küresel sermaye vasıtası ile halkımızı sıkıntıya düşürme planı asla amacına ulaşamayacaktır.Aziz ve Asil Milletimizi,hiçbir güç baskı altına alamamış ve inandığı değerler uğruna mücadeleden alıkoyamamıştır.

Ordumuzun Yanındayız

Ülkemizin,terör ve terör odakları ile kararlı ve sert mücadelesi devam edecek,ülkemize tehdit oluşturacak her yer temizlenecektir.Devletimizin bekasının teminat altında bulunmasının koşulu,iç ve dış güvenliğimizi her daim tesis etmekten geçmektedir.Milletimiz her daim kahraman ordumuzun yanındadır! #BarışPınarıHarekatı Kahraman Ordumuz muzaffer olsun!.Ne Mutlu Türk’üm Diyene!.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.