Zehir Tacirlerine Ağır Darbe

Zehir Tacirlerine Ağır Darbe

Denizli Valiliği, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılmış olan açıklamaya göre  Sarayköy’de bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. İşte detaylar…

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 31 ağustos 2018 günü Sarayköy ilçesinde uyuşturucu operasyonu yaptı. Uyuşturucu imal ettiği ve ticaretini yaptığı ile alakalı bilgi elde edilen şüphelileri takibe almış olan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin ormanlık alan içine kenevir bitkisi ektiklerini belirledi.

 

Ormanlık alanda kontrollerde bulunan Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu kontrolde 156.200 gram kubar esrar ile 1.192 kök kenevir bitkisi, zanlılara ait olan 2 ayrı ev ve araçta yapılmış olan arama sonucunda ise 505 gram kubar esrarla 2 tane ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ele geçirilmiş olan toplamda ( 156.705 ) gram kubar esrar ve ruhsatsız av tüfeklerine el konulup, ormanlık alandaki kenevir bitkileri olay yerinde yakılarak imha edildi.

 

Olay ile alakalı gözaltına alınmış olan 3 zanlı ile alakalı adli soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

Çalışmalar Devam Edecek

Operasyon hakkında açıklamada bulunana Denizli İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri halkın güven ve refahı için bu tip operasyonların yapıldığını ve yapılamaya da devam edileceğini, bu tacirlere arka arkaya vurulan darbeler ile köklerinin kazındığını ve gençleri bu tip zehir tacirlerinden koruyacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.