Zolan Acıpayam'da İncelemelerde Bulundu

Zolan Acıpayam'da İncelemelerde Bulundu

Başkan Zolan, Acıpayam'ı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'ı ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sürdürdüğü yatırımları inceledi. Kelekçi Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, hizmetlerin henüz bir başlangıç olduğunu söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam İlçesi'ni ziyaret etti. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ın eşlik ettiği ziyaretine Akalan Mahallesi ile başlayan Başkan Zolan, Kelekçi, Gölcük, Alcı, Kuzuören, Darıveren, Dedebağı ve Yeşilyuva Mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Denizli'nin bir çok ilçesinde olduğu gibi Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi'nde hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, vatandaşların dertlerini dinledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sözünü hatırlatarak, "Denizli'de itfaiyemiz gece gündüz, 24 saat nöbette. Burada da itfaiyemiz hizmette ve 24 saat nöbette. Allah vermesin bir yangın olduğunda hemen müdahale ediliyor. İkinci olarak Denizli'de olduğu gibi cenaze hizmetleri de anında ve ücretsiz şekilde burada da yürütülüyor. Acıpayamımızda da aynı noktaya geldik" dedi.

 

İlçeler sıcak asfaltla tanışıyor

 

Denizli'nin bir çok ilçesinde olduğu gibi Kelekçi'nin de sıcak asfaltla tanıştığını anlatan Başkan Zolan, "Tabi ki biz Acıpayam Belediyesi ile beraber el ele verdik ve kendimize bir hedef koyduk. İnsanımız artık ayağı çamura değmeden evinden çıkıp istediği yere gitsin-gelsin hedef bu. İnşallah buna hep beraber kavuşturacağız" diye konuştu. Bu hizmetlerin henüz bir başlangıç olduğunu, Denizli'nin neresinde ne dert varsa derman olacaklarını işaret eden Başkan Zolan, "İnşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Büyükşehir, Dünya Çevre Günü'nü kutluyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü nedeniyle kent genelinde 43 bin fesleğen dağıttı. Türkiye'nin ''en temiz'' ve ''en çevreci'' kenti unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü nedeniyle Bayramyeri Meydanı'nda ve Babadağ Karaçöplen Yaylası'nda tören düzenleyecek.

 

Türkiye'nin ''en temiz'' ve ''en çevreci'' kenti unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü nedeniyle kent genelinde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Günü nedeniyle Merkezefendi, Pamukkale ve 17 ilçesinde 43 bin fesleğen dağıtımı yaptı. Ferahlatıcı özelliği ile dikkat çeken fesleğen dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fesleğen dağıtımının yanında Dünya Çevre Günü nedeniyle kent genelinde de çeşitli etkinlikler hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ilk programı Babadağ Karaçöplen Yaylası'nda yapılacak. 5 Haziran Saat 14.30'da Karaçöplen Yaylası'nda yapılacak Çevre Günü Şenliği'nde çuval içinde yürüme, ip çekme gibi birçok etkinlik ve yarışma düzenlenecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi 6 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'de ise Bayramyeri Meydanı'nda bir program düzenleyecek. Denizlililerin davetli olduğu törende, Dünya Çevre Günü kutlamaları yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.