Zülal Durmaz’dan Sevindiren Haber

Zülal Durmaz’dan Sevindiren Haber

Almanya'da ikamet eden 28 yaşında ve 2 çocuk sahibi Zülal Durmaz, tatil amacı ile geldiği Denizli’de önceki gün kaybolmuştu. Durmaz’dan iyi haber geldi.

A+A-

Önceki gün sabah saatlerinde ekmek almaya gitmiş olduğu bakkaldan bir daha geri dönmeyen Zülal Durmaz’ın bulunduğu haberi alındı. Alınan bu haber Durmaz’ın ailesini çok sevindirdi.  Aileden Durmaz’ın nereye gittiği ile alakalı bir bilgi verilmezken, 28 yaşındaki kadının sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Ne Olmuştu?

Almanya’da yaşayan 28 yaşındaki Zülal Durmaz, tatil yapmak amacıyla geldiği Denizli ilinde dün sabah saat 09.00 civarlarında Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'ndeki baba ocağından ekmek almak için evden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailede Telaşlı Bekleyiş

Zülal Durmaz'ın epey bir süre eve dönmemesi ailesini korkutmuştu. Önce gidebileceği yerlere bakan ve eve gelmesini beklemiş olan Durmaz’ın ailesi daha fazla beklememiş ve durumu hemen emniyet güçlerine haber etmişlerdi. Aile, 28 yaşındaki kadının üstünde son olarak ekmek almaya çıkarken giydiği pembe elbise ve eşarp olduğunu ifade etmişlerdi. Zülal Durmaz’ın yaşının büyük olmasından dolayı kaçırılma ihtimali üstünde duruluyordu.

Konu ile alakalı polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatılmıştı. Ardından bugün Zülal Durmaz’ın bulunduğunu haberi alındı. Bu haber Durmaz ailesini mutlu etti. Kadının nereye gittiği ile alakalı ise bir bilgi verilmedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.