Gazetecilik Karşı Tarafa Çamur Atmak Değildir

Gazetecilik Karşı Tarafa Çamur Atmak Değildir

Denizli adının geçtiği her haber ve olay bizi de ilgilendiriyor...

A+A-

Ülkemizin içinde geçtiği bu hassas dönemden birbirimize sım sıkı sarılıp kenetlenmemiz gerekirken Siyasetçilerimiz ve Hükümetimiz için sadece muhalefet olsun diye aslı astarı olmayan olayları gündeme taşımak kime hizmet etmektir ? Denizlili olduğunu her fırsatta dile getiren ve Denizli hakkında çamur atmaktan başka bir iş yapmayan gazeteci olduğunu söyleyen Ömer Turan Denizli'den tepkiler çığ gibi büyüyor.

Elinde belgesi olmayan olayları sadece soru sorar şekilde dile getirmesi ve kamuoyuna lanse etmesi sadece şovmenliktir, gündeme gelmek ve meşhur olmaktan başka bir şey değildir.Son zamanlarda Denizlili siyasetçilerimiz hakkında yaptığı açıklamalar ve paylaşımlar Denizli'den büyük tepki çekti.

Gazeteci Turan,yazdığı yazılar ve yaptığı paylaşımları yaparken de neden özellikle kendisinin fanatik bir Ak Partili olduğunu vurguluyor acaba ? Neyi maskelemeye çalışıyor ?

Gazetecilik yapmak sadece birilerine çamur atmak ve gündeme gelmek için yapılacak bir iş değildir.Gazetecilik kamuya hizmettir.Olayları tarafsız ve objektif şekilde vermektir.Her türlü fikre saygı göstermektir.

Denizli adının geçtiği her haber ve olay bizi de ilgilendirdiği için Denizli ve insanımız hakkında yazılan,çizilen her şeyin Denizliler tarafından bilinmesi okunması ve tahlil edilmesi gerektiğini düşünerek yapılan paylaşım ve yazılan yazıları yayınlamamızın sebebi,takdiri Denizli kamuoyunun yapması ve kimin ne yapmak istemesindendir.Bir Denizlili olarak,gazetecilik maskesi altında Denizlimize,insanımıza ve siyasetçilerimize yapılan hakaretler bizimde kanımıza dokunduğu için bu haberi yaptık.Denizlimize,insanımıza ve siyasetçilerimle yan yana kol kola olduğumuzu belirtiyor ve yapılan bütün hakaret ve ispatsız isnatları akishaber olarak reddediyor ve kınıyoruz.

AKİSHABER

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.