Onlar Hayata Dokundu,Bizde Ayakta Alkışlıyoruz

Onlar Hayata Dokundu,Bizde Ayakta Alkışlıyoruz

Hayata Dokunuş'un Gençleri zoru değil,İmkansızı Başardılar

A+A-

Hayata Dokunuş Gençleri Malatya projelerinden 3. Okulları olan Kale Köyü İlkokuluna gittiler. Bu okul bir çok okula nazaran zor ve bir o kadar da zahmetli bir okuldu. Hayata Dokunuş Genel Başkanı Ali Morel biz varız diyerek ekibi ile günlerce süren hazırlığın içine girdi. Sabahtan okula gidildi. Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR gençlerimizi karşıladı. Ve gençlerimize "Bu okul 3 günde bitmez. Fazlasıyla zor ve tadilat bakım açısından yorucu" dedi.

Gençlerimiz kendi evleri gibi okulun her bir santimini yapmaya başladılar. Çatı onarımı, sıralar, iç ve dış boyama, öğrencilerin neye ihtiyaçları varsa hepsini yaptılar. Bir gün bile sürmeden tabir-i caizse yeniden bir okul inşaa ettiler âdeta. Hayata Dokunuş Genel Başkanı Ali MOREL 'e duygularını sorduğumuzda : " Zor bir okul var dediler. Bizler de en güzeli en iyisi en muhteşemi olsun dedik. Ben ekibimde olan herkesin bunu yapabilmemiz için canla başla çalışacağını biliyordum. Öyle de oldu zaten. Günlerce hazırlık yaptık. Uykusuz kaldık. Sorarsanız yorgun muyuz? -Tabikide Hayır.

Bizler kendi evimizi yaparmış gibi saatlerce özenle ve sevinerek büyük bir mutluluk ile yaptık. Biz amacımızı, bize yakışanı yaptık. Zoru başarabilmek için AZİM ve MERHAMET; her şeyi yenebiliyor. Ve biz bunu biliyorduk." dedi. Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR akşam saatlerinde geldiğinden büyük bir şok içindeydi. " Bu yaptığınız okulu hayatınız boyunca unutmayacaksınız. Nereye gitseniz bu okul gelecek aklınıza.

Bir gün bile sürmeden böyle güzel bir işi başarmak. Gençlerin böyle işler yapması takdir-e şayan. Ne kadar güzel insanlarsınız. Aileleriniz ne kadar güzel evlatlar yetiştirmiş. Ellerinize sağlık teşekkür ederim gençler."dedi. Hayata Dokunuş Gençleri yapılmayacak bir şey olmuyacağını bizlere gösterirken bir yandan mağdura koşup aynı zamanda bizlere ders veren büyük bir gençlik oldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.