4 Yıl Önce Yaşadığı Acıyı Bir Kez Daha Yaşadı

4 Yıl Önce Yaşadığı Acıyı Bir Kez Daha Yaşadı

Ordu’da  il genelinde çıkan yangınlarda 2 ev ve bir ahır yanarken, hayvanlar telef oldu, evlerde kullanılamaz hale geldi.

A+A-

Ordu’da art arta çıkan yangınlar, hem can sıkıyor, hem korkutuyor. İlk olarak Altınordu İlçesi Osmaniye Mahallesi’nde Turgut Can’a ait evde önceki gün çıkan yangında ev tamamen küle döndü.

4 YIL ÖNCE DE EVİ YANMIŞTI

Evde kimsenin bulunmadığı anda çıkan yangında tek teselli ise can kaybının olmaması oldu. Turgut Can’ın 4 yıl öncede evi yandığı bildirildi. Yanan evin yerine hayırseverlerin katkısıyla yeni bir ev yapılmıştı. O da son yangında kül oldu. Bu kış gününde evini kaybeden Turgut Can hayırseverlerin desteğiyle yeni bir ev yapılması isteniyor.

GÖLKÖY’DE DE EV YANDI

Bir diğer yangın haberi de Gölköy’den geldi. İlçeye bağlı Direkli Mahallesi Tazvara Mevkiinde Salih Akıncı’ya ait evde çıkan yangında ev büyük zarar gördü. Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’da aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

HAYVANLAR TELEF OLDU

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi Akören Mahallesi'nden Adem Soylu’ya ait ahır yandı. Yangında iki büyükbaş ve bir buzağı telef olurken ahır tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle ailenin tüm birikimi yok oldu.

YANGINLAR KORKUTUYOR

Yangınların çıkış nedeninde ilk sırada elektrik kontağı olarak gösterilirken, özellikle kırsal kesimlerde sık sık meydana gelen elektrik kesintileri sonrasında düşük ve yüksek voltaj nedeniyle çıkan yangınlarda olası can kaybından endişe ediliyor. Hatırlanacağı gibi geçen yıl ve daha önceki yıllarda çıkan yangınlarda insanlarımız hayatlarını kaybetmişti.

Ali Yazan /Ordu /Akis Haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.