Acil sağlık ekipleri bayrama hazır

Acil sağlık ekipleri bayrama hazır

Ramazan Bayramı boyunca acil durumlarda vatandaşların mağduriyet yaşanmaması amacıyla Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda il genelinde 175...

A+A-

Ramazan Bayramı boyunca acil durumlarda vatandaşların mağduriyet yaşanmaması amacıyla Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda il genelinde 175 acil sağlık personeli görev yapacak.

Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da Ramazan Bayramı hareketliliği başlarken, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesindeki Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri bayram süresince 7/24 görev başında olacak. Aydın'da acil sağlık hizmetlerinin Ramazan Bayramı süresince kesintiye uğramaması için gerekli tedbirler alındı.

Ramazan Bayramı tatili süresince trafik kazalarına ve diğer olaylara en kısa sürede müdahale edilmesi amacıyla, Acil Sağlık Hizmetlerinde hazırlıkların tamamlandığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul; "Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için Acil Sağlık Hizmetlerimiz, hastanelerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunacaktır. Bu kapsamda acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için 1 UMKE ekibi, 50 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, SAKOM Merkezi, Komuta Kontrol Merkezi, ASOS Birimi ve Teknik Destek Birimi ile toplam 175 personelimiz 7 gün 24 saat esasına göre görevinin başında olacaktır" dedi.

Müdür Şenkul, görevleri başında olan tüm mesai arkadaşlarına özverili ve üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bayramlar temennisiyle görevlerinde başarılar diledi.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.