Acıpayam’daki Kaza Felaket Getirdi

Acıpayam’daki Kaza Felaket Getirdi

Denizli’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması ile meydana gelen trafik kazası felakete sebep oldu. Kazada, genç bir kız yaşamını yitirdi.

A+A-

Kazanın Denizli’nin Acıpayam ilçesi Antalya karayolunda meydana geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Aydın’ın İncirliova ilçesinden pazartesi günü işbaşı yapacağı Isparta'ya gitmek için babası Mustafa Sakman ile 25 yaşındaki Funda Sakman yola çıktılar. Ama Acıpayam’da meydana gelen feci kazada Funda Sakman feci şekilde can verdi. Baba Mustafa Sakman ağır yaralandı.

Denizli’nin Acıpayam İlçesinin girişine meydana gelen kazanın sebebi henüz bilinmiyor. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Mustafa Akman’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırdı. Genç kızın cansız bedeni ise otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

İşe Başlayacaktı

Yaşamını yitiren genç kızın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Maliye Bölümünü bitirdiği ve girdiği sınavda Isparta Vergi Dairesi memurluğunu kazandığını ve bu sebepten dolayı Isparta’ya gittiği öğrenildi.

Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.