Acıpayam Salı Pazarı 3 Kuralla Açılıyor

Acıpayam Salı Pazarı 3 Kuralla Açılıyor

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Mart ayından beri kapalı olan Acıpayam Salı Pazarı 2 Haziran Salı günü açılacak.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal, Serinhisar Manavlar Odası Başkanı Ali Özcan ve Belediye ekipleri Kapalı Pazaryerinde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 HAZİRAN'dan itibaren normalleşme sürecini açıklamasının ardından Acıpayam ilçesinde de kapalı olan pazar yeri faaliyete geçiyor.

Kurallara Özen Gösterilecek

Sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına  uyularak pazarın kurulacağını ifade eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, "11 Mart'tan bu yana devam eden Koronavirüs salgı süresince tüm kurumlarmız ile koordinasyonu sağlayarak pandemi sürecini başarıyla atlattık. Salgında maalesef 4 hemşerimizi kaybettik. Onlara bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. 1 HAZİRAN itibariyle normalleşme sürecine giriyoruz. Salgın sürecinde vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla Salı pazarımızı kapatmıştık. Bu süreçte vatandaşlarımızın mağdur olmaması için esnaf odamızın  işbirliğiyle ilçe merkezimizde belirlediğimiz noktalara manav reyonları açtık. Acıpayam Belediyemiz ve Acıpayam Ziraat Odamız işbirliği tanzim satış reyonumuzu da açtık. Vatandaşlarımızın buralardan ihtiyaçlarını karşıladılar. Acıpayam Belediyemiz, Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ve Serinhisar Manavlar Odamız ile yaptığımız istişareler sonucunda 2 Haziran Salı günü Pazarımızın açılması kararlaştırdık. Salı  Pazarımızda tüm önlemlerimizi alacağız. Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek, vatandaşlarımızın girişlerde ateşleri ölçülecek, maske verilerek içeri alınacak. Pazarımız 9 ila 19 saatleri arasında açık olacak.

Acıpayam Belediye Başkanı olarak 11 Mart'tan bu yana mücadele ettiğimiz bu salgında, başta Acıpayam Kaymakamımız Sn. Ali Şanlıer olmak üzere, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, hastane ve sağlık çalışanlarımıza, özellikle Belediye çalışanlarıma, Vefa Sosyal Destek Grubumuza, oda başkanlarımıza, esnaf kardeşlerimize ve 56 binlik Acıpayamlı kardeşlerime teşekkür ediyorum.

3 Kural

Kapalı Pazaryerimizde tezgahlarını açacak olan  esnaf kardeşlerimize şimdiden hayırlı işler, hemşehrilerimize de iyi alışverişler diliyorum. Sosyal mesafeyi dikkat edeceğiz, maskesiz kesinlikle dışarı çıkmayacağız ve el temizliğimize dikkat edeceğiz. Sağlıklı Günler diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.