Acıpayam'da 23 Nisan Coşkusu

Acıpayam'da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Acıpayam da  Coşkuyla Kutlandı.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. Yıl dönümü İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçemiz Osman Manisalı İlkokulunda başlayan Bayram Programına Acıpayam Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ ve eşi  Esra GÜRBÜZ’ün yanı sıra Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve eşi Uz.Dr. Şermin ALTINDİŞ ŞEVKAN ile Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şammas ALTAN, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin GÖKÇE, İlçe Emniyet Müdür V. Onur YILDIRIM, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.  

Program  şiirlerin okunması, öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerin sunulması, yarışmalar ile devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Tören programı öğrenciler tarafından hazırlanan resim ve fotoğraf sergisinin gezilmesiyle son buldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.