Acıpayam’dan Acı Haber

Acıpayam’dan Acı Haber

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde meydana gelmiş olan motosiklet kazası sonucunda bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi de ağır bir biçimde yaralandı.

A+A-

Denizli’de kazalar can almaya ve ocaklara ateş düşmeye devam ediyor. Dikkatsizlik ve aşırı hız kazaların en büyük sebepleri arasında. Ayrıca motor kazaları da Denizli’de çok oluyor. Motor kazalarından bir tanesi de Acıpayam ilçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre feci kaza Acıpayam'a bağlı olan Alaattin Mahallesinde gerçekleşti. 17 ve 18 yaşlarında oldukları ifade edilen iki genç dün gece geç saatlerde Acıpayam ilçesindeki bir yakınlarının düğününden dönmek için Alaattin mahallesine gitmek üzere yola koyuldular.

Kurtarılamadı

Eren Kaymak'ın kullandığı belirtilen motosiklet, Alaattin Mahallesi’nin girişine geldiği zaman bir anda kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazayı yine aynı düğünden dönüyor olan bir başka aile fark etti. Aile hemen kaza yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Kazaya yerine gelmiş olan sağlık ekipleri yaralılara acil bir şekilde müdahale etti ama kaza sonucunda ağır bir şekilde yaralanmış olan Süleyman Duru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Tedavi Görüyor

Ağır bir şekilde yaralanmış olan Eren Kaymak ise hemen Acıpayam Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaymak burada yapılan gerekli müdahalelerden sonra Denizli'ye sevk edildi. Eren Kaymak’ın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Jandarma ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.