Acıpayam’ın çehresi değişiyor

Acıpayam’ın çehresi değişiyor

Acıpayam Belediyesi ilçenin değişik mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarla bir yanda altyapı eksikliklerini giderirken, bir yandan da dar olan yolları caddelere dönüştürüyor.

A+A-

Acıpayam Belediyesi, yürütülen yol yapım çalışmaları ile yaşanan ve gelecekte yaşanması muhtemel kazaları da ortadan kaldırılıyor.

Mahalle sakinlerini yaz aylarında toz ve topraktan, bahar ve kış mevsimlerinde ise çamurdan kurtaracak olan yolların en kısa sürede tamamlanması için başlatılan hummalı çalışmalar ise son hız ile devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla mahalleler modern bir görüntüye kavuşuyor.

Akşar mahallesinde başlatılan çalışmalarla, bir kaç metre genişliğinde olan ve mevcut haliyle iki aracın yan yana geçmediği alanlar, şimdi gidiş ve geliş yönlerinde genişletme çalışması başladı.

Başlatılan çalışmaların, mahalleri tozdan ve çamurdan kurtarabilme adına alınan talepler doğrultusunda yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde yapacaklarını ifade eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bütün çalışmaları zamanında yetiştirme adına takip ettiklerini söyledi.

Başkan Şevkan "Yol çok önemli. Bütün hedeflerin mutlaka bir yolu vardır gidilen. O halde yol da hedefimiz olmalı. Onlarca yıl doğru düzgün yolları olmayan köylerimizin yollarını açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz. Akşar, Kuzören, Eskiköy, Gölcük ,Alcı kısaca her yer. Birçok yerde de açmış durumdayız. İtfaiye ve ambulansın giremediği yer kalmayacak. Yol açılması ve yapılması sırasında bize yardımcı olan mahalle sakinlerimize gönülden teşekkürler. Her şey sizlerle daha güzel olacak. Çalışma arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.