Ailelerini de Alıp Geldiler

Ailelerini de Alıp Geldiler

Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına katılıp duyarlı bir davranış sergilemiş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, hizmet içi eğitim seminerlerine de aralıksız devam ediyor.

A+A-

Sosyal sorumluluk projelerini destekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş, Türk Kızılayı'nın “Anne, Baba, Abla, Abi, Oğul; Kan, herkesin her zaman ihtiyacı! Düzenli kan bağışçısı olalım, zor anlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olalım. Yardımseverlik kanımızda var" sloganıyla yaptığı kan bağışı kampanyasını destekledi. Kampanya Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım, Onarım Şantiye ve Depolama Sahası'nda organize edildi. Ulaşım AŞ. personeli ve yakınlarının kan bağışında olduğu kampanya yoğun bir ilgi gördü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, kampanyaya katılımda bulunan personel ve yakınlarına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür edip, Ulaşım AŞ'nin sosyal sorumluluk projelerini desteklemeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Eğitimler devam ediyor

Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerine de aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik trafik eğitim programı yapıldı. Eğitim programına Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca ve Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Turgut Özkan katılımda bulundu. Eğitimde sürücülerin trafikte özen göstermesi gerekli olan kurallar ve halkla ilişkilerin öneminden bahsedildi. Seminerde hız kuralları ve sınırları, trafikte geçiş üstünlüğüne sahip araçlar ve geçiş kuralları gibi konular  detaylı bir şekilde anlatılırken, eğitim sırasında şoförlerle bire bir iletişim ve sorular ile verimli bir eğitim programı yapıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.