
Ganire Paşayeva, Vefatının 3. Yılında Iğdır’da Anılacak
Türk dünyasının ve Azerbaycan Milli Meclisi'nin merhum milletvekili Ganire Paşayeva, vefatının 3. yıl dönümünde Iğdır’da düzenlenecek programla anılacak.
A+A-
Iğdır Azerbaycan Evi Derneği ve ARAZDER iş birliğiyle gerçekleştirilecek anma etkinliği, 19 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Zübeyde Hanım Bulvarı üzerindeki Aras İş Hanı’nda (DenizBank üstü, Kat: 2, Daire: 7) düzenlenecek.
Programda Paşayeva’nın Türk dünyasına hizmetleri, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine katkıları, Karabağ ile Hocalı mücadeleleri ve fikir mirası ele alınacak.
Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal ve organizasyonda yer alan Serpil Önal, Paşayeva'nın ortak milli bir değer olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşları ve Türk dünyası sevdalılarını anma programına davet etti.

Muhabir: Allahverdi ŞIKTAŞ


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.