AKP İçin Sonun Başlangıcı!

AKP İçin Sonun Başlangıcı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Bazı basın yayın organlarına yönelik olarak yapılan operasyonların AKP için sonun başlangıcı olduğunu söyledi.

A+A-

Hafta sonu başlayan  bazı basın yayın organlarına yönelik olarak yapılan operasyonları   değerlendiren MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin,“Biz, kesintisiz Hukuku, sonuna kadar insan haklarını savunuyoruz. Bugün yaşadıklarımız, vicdan ölçülerini aşmış, izan sahibi olanlar bakımından, kamu vicdanını yaralamıştır. Zulüm asla kabul edilemez. Hangi sebep, hangi gerekçeler olursa olsun, zulme ve hukuksuzluğa seyirci kalmak, kamu vicdanın kanamasına  ve haksızlığa sessiz kalmak Hakka ve hukuka aykırıdır. İddiamız, Türkiye'nin hukuk içerisinde, insan haklarına saygı çerçevesinde yürümesi ise, bunu kime hukuk dışı muamele yapılırsa yapılsın karşı durarak göstermek mecburiyetindeyiz.

“ZAMANLAMAYA DİKKAT!”

Gerçekleştirilen operasyonların zamanlamasına dikkat çeken Erbeyin, “Zamanlaması itibarıyla  17-25 Aralık sürecini unutturmak isteyenler çeşitli medya organlarına baskı yapmak suretiyle gündemi değiştirmek ve bu yönüyle halkın bilgi edinme özgürlüğünü elinden almak istiyorlar. Aslında medyaya yapılan bu baskı ve tehdit halkın gerçekleri öğrenmesinden korkanların zihniyetidir. Bugün yaşadıklarımız, vicdan ölçülerini aşmış, izan sahibi olanlar bakımından, kamu vicdanını yaralamıştır. Bu anlayış, ülkemizi  dünya nazarında da ayıplı bir ülke durumuna düşürmektedir. Zulme uğrayanın yanında olmak, zulüm edenin karşısında olmak   samimi olmanın da en önemli göstergesidir. Bu ülke 12 Eylülleri, 28 Şubat post modern darbelerini gördü, dün kahraman denilenler bugün zalim ve diktatör olarak anılıyor. Hafta sonu bazı basın yayın kuruluşlarına yapılan operasyonları AKP için sonun başlangıcı olarak görüyorum, AKP’nin buradaki amacı hem Yolsuzluk haftasında gündem değiştirmek hem de 2015 Seçimlerini susturulan Basınla dikensiz gül bahçesine çevirdiği kamuoyunu istediği gibi Havuz Medyası ile yönlendirip neticeye gitmektir. Allah hepimizi, gelecekte utandıracak tavır ve davranışlardan korusun” ifadelerini kullandı.

MESUT GÜLER 

 

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.