Aydem'den Fatura Ödeme Mesajı Açıklaması

Aydem'den Fatura Ödeme Mesajı Açıklaması

Aydem, gün içinde bazı basın yayın organlarında çıkan abonelere fatura ödeme mesajı gönderme ile alakalı bir açıklamada bulundu.

A+A-

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş., açıklamasında bunun borçlu müşterileri bilgilendirmek amacı ile yapıldığını ve yasal bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Aydem'den yapılan yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Dünya olarak Covid-19 salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerin hassasiyetiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kurum olarak, ülke çapında ve ilgili yasal mercilerin aldığı kararlar doğrultusunda işleyişimizi devam ettirirken ülkemize bu süreçte destek olabileceğimiz durumlara yönelik çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Habere konu olan kısa mesaj gönderimi, elektrik tedarik hizmeti kapsamında herhangi bir mağduriyet yaşanmaması ve borçlu müşterimizin bilgilendirilmesi amacıyla yapılmıştır. Abonelere mesaj bildirimi, yasal bir zorunluluktur. Koronavirüs salgınını en az hasarla atlatabilmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor, kamu ile işbirliği içerisinde tüm tedbirleri almaya büyük özen gösteriyoruz. Bu kapsamda müşteri ilişkileri merkezlerimizde çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlık ve güvenliği için koruyucu ekipman temin edilmiş olup hizmet noktalarımızda, araçlarımızda dezenfeksiyon ve sterilizasyon işlemleri düzenli olarak sürdürülmektedir. Müşterilerimiz, işlemlerini evlerinden çıkmadan www.aydemperakende.com.tr adresinden, e-Devlet üzerinden ve dijital bankacılık üzerinden yapabilmektedirler. Bu süreçte müşterilerimizden içeriye sırayla girmelerini ve her zaman çevrelerindeki kişilerle aralarına en az 1 metre mesafe bırakmalarını rica ediyoruz." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.