BAL Derbi İle Başlıyor

BAL Derbi İle Başlıyor

Denizli’de Çal Belediyespor derbiye çıkacak. Teknik heyet taraftarlara destek çağrısı yaptı.

A+A-

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL), hafta sonu başlıyor. 7.Grup’ta mücadele edecek olan iki Denizli ekibi Çal Belediyespor ile Sarayköyspor Pazar günü Çal’da karşı karşıya gelecek.

Çal Garası’nın teknik patronu Aydın Yalabık, “Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm taraftarımızı maça davet ediyorum” dedi.

Denizli derbisinde Sarayköyspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Yalabık, “Heyecan ve mücadele gücü üst seviyede olacak bir maç oynayacağız. Sezonun ilk maçını sahamızda başka bir Denizli takımı ile oynayacağız. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızın stadı tıklım tıklım doldurmasını bekliyoruz” diye konuştu.

TARAFTAR HAZIRLANIYOR

Bu arada, Çal Garası Taraftar Grubu’da Pazar günü oynanacak Denizli derbisine hazırlanıyor. Taraftarlar, sosyal medyadan duyurular yapıp tüm Çallılar’ı maça davet ederken, Denizli’de oturan çok sayıda Çallı’nın da maça geleceği öğrenildi. Bu önemli maçı 2 ile 3 bin arasında futbolseverin izlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.