Başbuğ Denizli’de Anıldı

Başbuğ Denizli’de Anıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Denizli Dergi Temsilciliği 19 yıl önce aramızdan ayrılan Türk Dünyasının Başbuğu Alparslan Türkeş’i andı Denizli Açık hava tiyatrosunda düzenlenen anma törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Olcay Kılavuz’da katıldı.

A+A-

Anma gecesi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımız okundu.Gecenin açılış konuşmasını yapan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel geceye iştirak eden bütün ülkücü kuruluşlara ve misafirlere teşekkür etti. Başbuğ Türkeş’in anma gecesine katılan Genel Başkan Kılavuz gündemi değerlendirdi.Kılavuz : Ülkemizin içinde bulunduğu durum ne kadar kötü olursa olsun asla ümidimizi yitirmeyeceğiz,birlik olmaya diri olmaya devam edeceğiz.

Ülkü Ocakları bu ülkenin dinamosudur.Ülkemizi her ne pahasına olursa olsun böldürtmeyeceğiz dedi.Genel Başkanın konuşmasından sonra perdeye yansıtılan Başbuğ belgeseli duygulu anlar yaşattı.Hayatı ve yaptıkları vefatına kadar geçen çileli bir hayatı anlatan slay gösterisinden sonra Denizli Ülkü Ocakları bünyesinde oluşturulan polklor ekibi ve çocuk korosu misafirlere heyecanlı dakikalar yaşattı.

Geceyi yaklaşık 3 bin kişi izledi. Geceye ayrı bir renk katan sanatçı Ali Kınık peoğramını kısa keserek,her gün Şehit geliyor sizlerle daha coşkulu bir proğram yapmak isterdim ama içimiz yanıyor,yüreğimiz parçalanıyor sizlerden affımı istiyorum diye proğramını yarıda kesti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.