Başkan Akcan’dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Akcan’dan 10 Kasım Mesajı

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan 10 Kasım münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıldönümü nedeni ile mesaj yayınlamış olan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Ulu Önder Atatürk’ü ölüm yıldönümünde saygı ve sevgi ile andıklarını, bu milletin Atatürk’ün kutlu emanetlerine sahip çıktığını,  Türkiye Cumhuriyeti’ne leke sürdürmeyeceğini her fırsatta gösterdiğini ifade etti.

Atatürk’ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin sinsi, istismarcı ve art niyetli tutumlara kurban verilmemesi konusunda uyanık ve dikkatli olmanın her Türk evladının görevi olduğunu söyleyen Başkan Fethi Akcan, mesajında şu görüşlere yer verdi;

Leke Sürdürmez

“Kurucu liderimiz Atatürk, 57 yıllık ömrüne sayısız başarılar sığdırıp, ilke ve ülküleriyle Türk tarihine mühür vurdu. O, Türk milletine inandı, Türk milleti de ona inandı. Mustafa Kemal Atatürk, zor koşullarda hepimizin gurur duyduğu devleti inşa etti. Bizlere düşen görevde Atatürk’ün emanetine sahip çıkmak, daha da geliştirmektir. Bu millet, Atatürk’ün büyük mirasına leke sürdürmez, emanetlerine  sahip çıkar. Atatürk’ü daha iyi anlamak, hizmetlerini kavramak için 10 Kasım’ı fırsat olarak görenlerdeniz. Milli kimliğimiz ve milli birliğimiz bugün olduğu gibi Cumhuriyet kurulmadan önce de birilerinin hedefindeydi. Bu büyük millet dün olduğu gibi bugün de, yarın da milli kimliğine, birliğine sanhip çıkacaktır. Ölüm yıldönümünde Atatürk’e bu sözümüzü bir kez daha tekrarlıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha  minnet ve şükranla anıyor, cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.