Başkan Arslan Çocuklara İkramda Bulundu

Başkan Arslan Çocuklara İkramda Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

A+A-

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri Çameli Atatürk ilkokulu bahçesinde devam etti.

Kutlama Törenine Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Cumhuriyet Savcısı Ebru Cansu ,Çameli Jandarma Komutanı Resul Bulut , Çameli Emniyet Amiri Volkan Mıdık , Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ,STK Temsilcileri ,İlçe Protokolü ,Siyasi Partilerin Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından ,Öğrencilerin Şiirleri Okuması ,Şehit Er Basri Arslan anaokulu ,Atatürk Ortaokulu ve İlkokulu Öğrencilerin gösterileriyle devam etti Program İçerisinde birçok yarışma ve eğlencenin yer aldığı şenlik hem öğrencileri hem de davetlileri coşturdu.

Veliler ve öğrencilerin büyük keyif aldığı 23 Nisan bayramında herkes doyasıya coştu, eğlendi. Tören sonrası Çameli’nde okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program sona erdi.

BAŞKAN ARSLAN ÇOCUKLARA İKRAMDA BULUNDU

Etkinlikler Belediyemiz tarafından Çocuklara Çeşitli İkramlarda Bulunuldu ,Çocuklar Palyaçolarla eğlendi Yüz Boyama gibi etkinliklerde doyasıya eğlendi Başkan Arslan çocukların bayram çoşkusuna ortak oldu ikram bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.