Başkan Arslan Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Başkan Arslan Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Cuma  pazarında esnafla buluştu ve vatandaşlarla sohbet etti.

A+A-

Başkan Arslan Cuma Pazar yerini gezdi. Pandemi nedeniyle  Alınan ve tedbirleri yerinde inceleyen pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Arslan, alışveriş yapan vatandaşlarla ve esnaflarla bir süre sohbet etti.

ZAHİRE PAZARINDA CEVİZ VE FASULYE'YE BÜYÜK İLGİ 

Esnaf ve vatandaşlar da kendileriyle yakından ilgilen Başkan Arslan'a teşekkürlerini ilettiler. Çameli'nin Tahıl, Baklagiller ve Yöresel ürünlerinin satışı sunulduğu Zahire Sergi alanında çiftçilerin kendi mahsulleri olan Kuru Baklagiller, Ceviz ve Fasulye satıcıları bir araya geldi.  Hasat zamanında elde edilen ve satışa sunulan sofraların vazgeçilmez lezzeti Ceviz ve vitamin deposu Çameli  Fasulyesini inceleyen Başkan Arslan alışveriş yapan müşteriler ve  üreticilerle sohbet etti.

Çameli Pazarı ve Zahire Pazarında Ceviz ve Fasulyeye büyük ilgi  var. Çameli'deki ceviz ve fasülye'sinin kalitesini bilen ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların alışveriş yaptığı da görüldü. Çoğu çiftçinin ürününün pazara bile inmesine gerek kalmadan satıldığı ifade edildi.  Üreticiler yoğun talebi karşılamak için her geçen yıl daha fazla alanlarda üretime yöneliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.