Başkan Arslan: Tüm Ekiplerimizle Sahadayız

Başkan Arslan: Tüm Ekiplerimizle Sahadayız

Çameli Belediyesi ekipleri ilçe genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Çameli Kaymakamlığı ve Belediyemizin işbirliği içerisinde Sevgi Eli Birimi Personellerimizce soğuk hava ve kar nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılamayan vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza günde 2 öğün sıcak yemek imkânı sunmaya devam ediyor.

HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

Bütün imkânlarıyla seferber olan Çameli Belediyesi ve ilçedeki tüm kurumlar ekipleri ile yoğun kar yağışı başlaması ile ilçenin farklı noktalarında yaptıkları arama kurtarma ,hasta nakli,Acil Servise Ambulans Hizmeti ,İhtiyaç sahibi vatandaşlara günde 2 öğün yemeği ,Ekmek Dağıtımı çalışmaları ile vatandaşların yardımına koşarken, sokak hayvanlarını da unutmayarak düzenli olarak besleme noktalarına mama ve yem ihtiyaçlarını karşılıyor . Yoğun kar nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine görevlilerimiz ekmeklerini bırakıyoruz

KARDA VATANDAŞA YEMEK VE EKMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR.

Başkan Arslan ilçemizde son günlerde etkili olan kar yağışı sonrasında vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için gece gündüz çalışıyoruz. .Tüm ekiplerimizle sahadayız. Çameli’li hemşerilerimizin güvende ve sağlıklı olmaları bizim için çok önemli. Tüm hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum. Zorlu koşullarda çalışan sağlıkçılarımıza ve gece gündüz demeden büyük özveri ile çalışan Tüm Kurumlara ve Çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.