Başkan Arslan'dan Yeni Hizmet Bürosuna Ziyaret

Başkan Arslan'dan Yeni Hizmet Bürosuna Ziyaret

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Başkan Yardımcısı Fethi Uğur Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi ( DESKİ ) Çameli Şubesi Yeni Hizmet Bürosunu ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çameli ilçesindeki DESKİ Genel Müdürlüğü Çameli Abone İşleri ve Tahsilat Bürosu yeni yerine taşındı.

Daha önce Osman Yılmaz İşhanı’nda ( Özel İdare binası altında ) hizmet veren DESKİ Genel Müdürlüğü Çameli Abone İşleri ve Tahsilat Bürosu ve Arıza Koordinasyon Birimi İlçemiz Yeni Mahalle Cumhuriyet Meydanında Faik Ongun ( Belediye İşhanı ) İşhanı Zemin Katında yeni yerine taşındı.

Yenilenerek modern bir hale getirilen Çameli Abone ve Tahsilat bürosu ve Arıza Koordinasyon Birimi Bürosu vatandaşların ferah bir ortamda hizmet alacaktır.

Başkan Arslan Çameli Abone İşleri ve Tahsilat Bürosu ve Arıza Koordinasyon Birimi yeri yerinde hizmet vermesinde Emeği Gecen Başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ,Deski Genel Müdürü Niyazi Türlü ve Daire Başkan Yardımcısına teşekkür ederiz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.