Başkan Atlı’dan 5 Yıl Sözü

Başkan Atlı’dan 5 Yıl Sözü

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ilçede düzenlediği etkinlikte basın mensupları ile bir araya geldi.

A+A-

Atlı ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Altınöz’e etkinlikte eşleri ve çocukları da eşlik etti. Ali Atlı “Ortak akılla, hep beraber yönettiğimiz Babadağ, 5 yıl sonra sunulan hizmetler ve turizm başta olmak üzere gelir kalemleri ile çok farklı olacak. Bunun sözünü şimdiden veriyorum” dedi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, bugün basın mensuplarını Babadağ’da Seyri Sefa Kır Bahçesi’nde ağırladı. Başkan Atlı, kahvaltının ardından basın mensuplarıyla bir söyleşi gerçekleştirdi. Ali Atlı’ya eşi Ayşe Atlı, çocukları Murat Atlı ve Mustafa Kemal Atlı, Babadağ CHP İlçe Başkanı Mehmet Altınöz eşi Gülizar Altınöz, çocukları Mehmet Efe Altınöz ve Rüzgar Altınöz’de eşlik etti.

65429479_883547005341209_8006271046397198336_n.jpg

ÖNCELİKLİ HEDEF TURİZM’DE MARKALAŞMAK

Başkan Atlı, Babadağ’da devam eden, hizmete açılan ve yapılacak olan projelerini anlattı. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ali Atlı, Babadağ’da 3 aylık başkanlık süresinde nelere imza attığını ve önümüzdeki süreçte Babadağ Belediyesi olarak ne gibi planlar üzerinde çalıştıklarından bahsetti.

Babadağ’ın doğal güzelliğinden bahseden Atlı, “Babadağ’da doğal güzelliklerimiz çok fazla. Yayla turizmi açısından değerlendirilebilecek bir ilçe. Şehirde yaşamaktan bunalmış insanların bir kaçış yeri olmasını istiyoruz. Denizli’ye en yakın ilçelerden biri olması da avantaj bizler için. Babadağ’da betonlaşmaya izin vermeden, doğa tahribatının önüne geçerek bir turizm ilçesi oluşturacağız. Bunun için değerli Babadağlılarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, proje danışma merkezimizle sürekli irtibat halindeyiz. Profesyonel ekibimizle birlikte Babadağ’da özellikle yerli turizmi bir gelir kapısı haline getirmek, turizmde markalaşmak istiyoruz” dedi.

“ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

Belediye Başkanı Ali Atlı ilçeyi her zaman ortak akılla yöneteceklerini belirterek “Babadağlı her vatandaş eşit hizmet almalı. Her mahallenin kendine özgü sıkıntıları var. Bizler Babadağlıların sorunlarını onların yanına giderek dinliyoruz. Babadağ’da 2 kere Halk Günü yaptık. Vatandaşın ayağına, mahallesine giderek sorunları yerinde dinlediğimiz halk günlerini yapmaya devam edeceğiz. Her zaman çoğulcu katılım, ortak akıl ve birlikte çözüm ilkelerine bağlı kalacağız” dedi. Babadağ İlçe meclis üyesi olarak seçilen 9 üye arasında siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tümü ile fikir alışverişinde bulunduğunun altını çizen Atlı, belediye meclislerinin hemen ardından izleyici olan vatandaşlara söz hakkı verdiklerini belirtti.

ALTINÖZ “ÇOK ÇALIŞTIK VE KAZANDIK”

Başkan Atlı’nın ardından konuşan CHP Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz “ 5 senedir aynı ekiple çalışıyoruz. Belediye Başkanlığı için çok çalıştık ve halkımızın bütün sorunlarını önceden düşünüp çözüm ürettik. Babadağ’da çalmadık kapı bırakmadık Babadağlıları yerlerinde ziyaret edip oy istedik.  İyi ki çok çalışmışız, şu an hizmetlerimiz iyi gidiyor. Başkanımız da bizimle uyum içerisinde çalışıyor” dedi.

Babadağ’da kazanılan seçimin ardından Honaz’da yenilenen seçimde de çalıştıklarını belirten Altınöz daha sonra İstanbul yenileme seçimleri için de emek harcadıklarına değindi. İstanbul seçimleri için bir hafta boyunca çalışan Altınöz “2500 Babadağlının bulunduğu Fatih ilçesinde Ekrem İmamoğlu için oy istedik. Vatandaşlarımızın evlerini tek tek dolaştık. Çok çalıştık ve kazandık” dedi.

SÖYLEŞİNİN ARDINDAN BABADAĞ TURU

Söyleşinin ardından Başkan Atlı ve gazeteciler Babadağ Sanat Merkezi’ne geçti. Geçtiğimiz günlerde açılan Babadağ Sanat Merkezi’nde basın mensuplarıyla olan sohbetine devam eden Ali Atlı Babadağ Sanat Merkezi’ni tanıttı. Üst katından gençlerin müzik, tiyatro yapabileceği alanlarıyla, alt katında bulunan kafesiyle sosyalleşme alanı haline getirilen Babadağ Sanat Merkezi’nden sonra ilçenin renkli sokakları gezildi.

İlçenin renkli sokaklarından gazetecilere poz veren Ali Atlı “Babadağ’da bugün ile 5 yıl arasında çok büyük farklar olacağının garantisini veriyorum. Yeni yaptığımız projelerimizde basınla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.