Başkan Erdoğan'dan Destek İstediler

Başkan Erdoğan'dan Destek İstediler

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

A+A-

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret eden Otonomi Başkanı Berzan Taşer ve yanındaki heyet, Başkan Erdoğan’ı OTONOMİ açılışına davet ettiler ve Başkan Erdoğan’ın açılış törenine katılımlarının kendilerine büyük destek vereceklerini ifade ettiler.

Cazibe Merkezi Oldu

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan burada yaptığı açıklamasında Otonomi’nin büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti ve bütün dikkatlerin Otonomi’nin üstünde olduğunu belirterek “Tam bir cazibe merkezi durumuna gelen gelen Otonomi’ye destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Denizlimize kazandırılan bu hizmeti, yönetim kurulunuzla birlikte daha ileriye taşıyacağınızdan eminiz. Alıcıların büyük memnuniyet ve güven ortamında gerçekleştirdiği alışverişler her gün kulağımıza geliyor. Açılışınızda bulunmak bizim içinde mutluluk olacaktır” dedi.

Denizli Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer, Otonomi’nin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi ve “Peyzaj çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Ege’nin en büyük Galericiler Sitesi’ne sahibiz. Denizli’nin imajına uygun bir şekilde ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu güveni ayakta tutabilmek ve yaptığımız çalışmaları galerici arkadaşlarımıza layık olarak yürütme çabasındayız.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.