Başkan Erdoğan'ın Yoğun Programı Devam Ediyor

Başkan Erdoğan'ın Yoğun Programı Devam Ediyor

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, yabancı ülkelerin temsilcilerini ve sivil toplum kuruluşlarını kabul etmeye devam ediyor. 

A+A-

Denizli ve Denizli Ticaret Odası’yla iş birliği yapılabilecek konuları istişare ediyor.

Bangladeş ile Denizli arasındaki ticaret potansiyelinin artırılması için düğmeye basıldı. Bangladeş Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan, DTO Başkanı Erdoğan ile görüştü.

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Bangladeş Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan ile Bangladeş Büyükelçiliği Ticaret Koordinatörü Kemal Doğan’ı konuk etti. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gelen Büyükelçi Mannan, ülkesi ve ticari faaliyetleriyle ilgili bilgiler aktardı; ziyaretlerindeki temasları sayesinde iki ülke arasındaki ticari hacmi en üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyledi.

Büyükelçi Mannan’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden DTO Başkanı Erdoğan ise, Denizli’nin sektörleri, sanayisi, ticareti ve sosyoekonomik yapısı hakkında bilgilendirip, Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ile projelerini anlattı. Başkan Erdoğan, ziyaret sonrasında “İki dost ülke arasında ve Bangladeş'in Denizli'miz ile ticari ilişkisini geliştirmek adına, DTO ve Bangladeş Büyükelçiliği olarak neler yapabileceğimizi görüştük: verimli bir görüşme oldu” açıklamasında bulundu.

AĞRI İLE DENİZLİ ARASINDAKİ DOSTLUK KÖPRÜSÜNÜ SAĞLAMLAŞTIRDILAR

Öte yandan Başkan Erdoğan, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret etti. Ayrıca, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Erdoğan, ATSO'yu ziyaretinde Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile de görüştü. Sonrasında Gürbulak Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu.

Ağrı’daki temaslarıyla ilgili bir değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdoğan, “Vefa, dostluğun nişanesidir. Vefa gösterenler, yalnız kalmazlar. Bir dönem Denizli'mizde Tavas Kaymakamlığı yapan şimdiki Ağrı Valimiz Dr. Sayın Osman Varol'u, makamında ziyaret ederek hasbihal ettik. Dostluğumuzun baki kalması temennisiyle hoşsohbet Valimize samimiyeti, güler yüzü ve misafirperverliği için teşekkür ederim. Genç ve dinamik kamu idarecilerimizin sayılarının her geçen gün daha da artmasını dilerim. Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimizde, bizleri konuk eden Başkanımız Sayın Saim Alpaslan ile yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederim. İki güzide şehrimizin arasındaki dostluk köprüsünün iki sarsılmaz ayağı konumundaki odalarımızı, bir masada buluşturduk. Denizli'mizi, Denizli Ticaret Odamızı, sektörlerimizi, sanayimizi, ticari hacmimizi ve potansiyelimizi, hizmetlerimiz ile projelerimizi anlattık. Ağrı ilimizle Denizli'miz arasında ticareti geliştirmek, odalarımız ve üyelerimiz arasındaki iş birliğini artırarak yeni hizmetler ve projeler üretmenin yollarını istişare ettik. Oldukça verimli ve güzel bir sohbet oldu. Ayrıca, Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) adına, Ağrı'da ülkemizi İran'a bağlayan en önemli geçiş noktamız Gürbulak Sınır Kapımızı da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldım. İlgilerinden dolayı onlara da teşekkür ederim” dedi.

8-dsc-6038.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN, KIZILAY’A ÜYE OLDU

Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarıyla da temaslarını ve istişarelerini aralıksız sürdüren DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Türk Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Osman Yüceliş ile yönetim kurulunu ağırladı; Türk Kızılay'ına üye oldu. Kızılay ile de ortak projeler gerçekleştirebileceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Nerede bir ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç varsa Kızılay’ımız hep devletimizin ve milletimizin uzanan eli olmuştur” dedi. Başkan Erdoğan, görüşmeleriyle ilgili olarak da “Sayın Yüceliş ile ekibi, Kızılay’ımızın faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendirdiler. Nezaketlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Biz de Denizli Ticaret Odamız ve faaliyetlerimiz ile projelerimiz hakkında bilgi verdik. İş birliği yapılabilecek konuları da istişare ettik” diye konuştu.

DENİZLİ GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜLLER PLATFORMU'NU AĞIRLADI

Başkan Erdoğan ayrıca, Denizli merkezi ile ilçelerindeki 69 dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu'nun (DGTP) Başkanı Ayhan Doğruyol ile ekibini de kabul etti. Konuklarına “Sivil toplumculuk, bir gönül işidir... Bu yola baş koyanların buluştuğu, Denizli Gönüllü Teşekküller Platformu'nun üyelerinin yolu açık olsun; her adımınız daha güçlü olsun” dedi. Platform Başkanı Doğruyol da Başkan Erdoğan’a STK’larla uyumu çalışmaları ve vakıflar ile derneklere samimi yaklaşımı için teşekkür etti.

6-agri-tso-yonetim-kurulu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.