Başkan Esnafla İstişarelerde Bulundu

Başkan Esnafla İstişarelerde Bulundu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 15 gün içinde ilçedeki 33 pazaryerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu ziyaretlerinde Merkezefendi’ye kazandırılmış olan ve gerçekleştirilecek olan projeler ile alakalı istişareler yaptı. Başkan Subaşıoğlu, bunun yanında zamanda ziyarette, istek ve önerileri vatandaşlar ile beraber değerlendirmeye aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe çapındaki pazaryerlerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 24’ü kapalı, 9’u açık olmak üzre toplamda 33 adet pazaryerini ziyarette bulunan Başkan Subaşıoğlu, bu kez Karahasanlı Açık Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Pazar esnafına hayırlı işler dileklerini ileten Subaşıoğlu, pazara gelen vatandaşlar ile ilçeye kazandırılmış olan ve kazandırılacak olan projeler ile alakalı istişareler yaptı. Talep ve önerileri dinleyip vatandaşlar ile beraber değerlendirmelerde bulundu. Bunun yanında çocukların da ilgisi ile karşılaşmış olan Başkan Subaşıoğlu, hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.  

İstişareler Yaptık

Karahasanlı Açık Pazaryeri’ni ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Karahasanlı Pazaryerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Merkezefendimize kazandırdığımız ve kazandıracağımız projelerimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Talep ve önerileri birlikte değerlendirdik. Tüm pazar esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.