Başkan Gürlesin'den Çalışanlarına Jest

Başkan Gürlesin'den Çalışanlarına Jest

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan tüm personeli ile bir araya geldi ve geçmiş 4 senesinin değerlendirmesinde bulundu.

A+A-

İlk günden beri halka en iyi hizmeti sunma gayesi ile özverili bir biçimde çalışan tüm belediye personeline teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Gürlesin, tüm ekibin birlik ve beraberlik içerisinde, vatandaşlara daha kaliteli nasıl hizmet edebileceği konusunda çabalarının süreceğini dile getirdi.

 

Denizli ilinin en büyük ilçesi olan Pamukkale’nin yerel yöneticisi olarak, halka en iyi hizmeti sunma gayreti ile ilçenin çehresini değiştiren dev projeler yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Colossae Termal Hotel’de belediye personeli ile kahvaltı da buluştu. Pamukkale Belediyesi’nin hem kuruluşunun hem de ekip olarak beraber çalışmanın 4. yılını kutladıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak, ilçede çok önemli işler yaptıklarını, bunun tüm personel ile beraber yaptıklarını, dev projelerin gururu ve onurunun herkese ait olduğunu söyledi.

 

GÜRLESİN, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Kendilerinin büyük bir aile olduklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hemen hemen bin kişilik Pamukkale Belediyesi ailesiyle Denizli ilinin en büyük ilçesine hizmet sunduklarını vurguladı. Başkan Gürlesin, en büyük ilçenin kurucu belediye başkanı olarak öncelikle şahsı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, müdürler, memurlar, işçiler, taşeron diye tanımlanan emekçi arkadaşların bu işin en önemli parçaları olduğunu, Denizli’nin gerçekten en mühim bölgesinde hele de turizm ile anılan bir bölgesine hizmet verdiklerini, çok büyük bir hizmet verme olanağı olan bir bölgede olduklarını, Allah’ın izni ile de başarılı işler yapmayı sürdüreceklerini, bunu hep birlikte başaracaklarını, yalnızca Hüseyin Gürlesin olarak değil, tüm çalışanlarla el ele, gönül gönüle verip bugüne dek olduğu şekli ile de bundan sonrada bu başarıyı taçlandırmaya devam edeceklerini ve başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını sözlerine ekledi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, personeli ile buluştuğu kahvaltı da, 4 senedir ilçede yaptıkları projeleri değerlendirip, yeni projeler ile alakalı bilgiler verdi. Başkan Gürlesin ve personel, kahvaltıdan sonra, turizm bölgesi ve Denizli için geleceğe yatırım olan projelerden bir tanesi olan Karahayıt Kent Ormanı kapsamında ki bisiklet ve yürüyüş yolunda bisiklet turu atıp günü bitirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.