Başkan Güven Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Güven Çalışmaları Yerinde İnceledi

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Yassıhöyük Mahallesi’nde bitmiş olan yolları yerinde denetleyip,  mahalle sakinlerinin sorunlarına kulak verdi.

A+A-

Başkan Dr. Güven her fırsatta halk ile buluşmaya devam ediyor. Önceki gün Yassıhöyük Mahallesindeki çalışmaları inceleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, bunu fırsat bilerek mahalle sakinleri ile görüştü, sorunlarını dinledi ve çözüm bulmaya çalıştı.

Çamurdan Kurtarıyoruz

Denizli ilinin Çivril ilçesinde hizmetler tüm hızla sürüyor. Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’in talimatları ile çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yassıhöyük Mahallesi’ndeki yol çalışmalarında artık sona yaklaştı.  Halkın hizmetine kazandırılmış olan yollarda kontroller yapıyor olan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yapımını bitirdikleri yollardan ötürü çevre sakinlerinin memnuniyetinin kendilerini de çok mutlu ettiğini, sırası ile tüm mahalleleri tozdan ve çamurdan kurtardıklarını, vatandaşları mağdur etmemek için gece gündüz demeksizin çalışmalara devam ettiklerini, çok yakın zamanda İmrallı, Sarılar ve Kocayaka Mahallelerine de başlayacaklarını, Çivril’in eskisinden çok daha güzel olacağını ve Durmak yok hizmete devam ifadelerini sözlerine ekledi.

Mutlu Oluyoruz

Ayrıca Başkan Güven mahalleli ile de sohbetler edip onların dertlerini dinledi. Mahalleli yapılan bu çalışmalar sayesinde çamurdan kurtulacakları için çok mutlu olduklarını, başka Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.