Başkan Güven’den Moral Ziyareti

Başkan Güven’den Moral Ziyareti

Denizli’ye bağlı Çivril İlçe Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven,  vatani görevini yapmak için hazırlanan gençleri evlerinde ziyaret edip, hediye verdi.

A+A-

Çivril ilçesinde Belediye tarafından vatani hizmetini yapmaya hazırlanan gençlere yönelik hediye verilme uygulaması tüm hızla sürüyor. Bu çerçevede Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe merkezinde askere gidecek olan bazı gençleri evlerinde ziyaret edip hediyelerini sundu.

Onlar Sayesinde Rahatız

Asker ocağını peygamber ocağını bildiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, bugün yurdun 4 bir yanında rahat rahat uyunabiliniyorsa, oturabiliniyorsa askerlerin ve güvenlik kuvvetlerinin sayesinde olduğunu ifade etti.  Ziyarete gidilen asker adayları ise Belediye Başkanını zaten çok sevdiklerini ifade ederek, kendilerini düşünüp evlerine kadar geldiği için Allah razı olsun dediler ve askere gittiklerini, mutluluk ve sevinci aynı anda yaşadıklarını fakat vatan borcunun namus borcu olduğunu, herkes nasıl gidip geldiyse kendi evlatlarının da öyle gidip geleceğini, bir defa daha bu sevinç günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Çivril Belediye Başkanımız Dr. Gürcan Güven’e çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.