Başkan Güven’den Yerinde Teftiş

Başkan Güven’den Yerinde Teftiş

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Karahacılı Mahallesi’nde devam ettirilen yol ve kilit parke çalışmalarını bizzat yerinde inceleyip, görevlilerden bilgiler aldı.

A+A-

Denizli ilinin Çivril İlçesinde üst yapı çalışmaları hızla sürüyor. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven bu çerçevede Karahacılı Mahallesi’nde yapımı süren yol ve kilit parke çalışmalarını yerince inceleyip ekiplerden bilgiler aldı.

Gürcan Güven’in talimatları ile Fen İşleri ekipleri Karahacılı Mahallesi’nde yoğun bir çalışma yapıyorlar. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Güven, 76 mahallenin her bir alanında, her bir metrekaresinde çalışmaların yoğun ve hızlı bir şekilde sürdüğünü,  çalışmaları yerinde inceleyip, gerçekleştirilen çalışmaların kalitesini kontrol ettiklerini belirtti.

Mahalleli Memnun

Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven daha sonra çevredeki vatandaşlar ile görüşüp, vatandaşların isteklerini ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlar yapımı süren yol ve kilit parke döşeme çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Güven’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.