Başkan Hüseyin Gemi Çalışmalara Hızlı Başladı

Başkan Hüseyin Gemi Çalışmalara Hızlı Başladı

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Serinhisar'da üretim ve istihdamın arttırılması amacıyla çalışmalara hızlı başladı.

A+A-

İlk olarak belediyenin mali tablosunu çıkaran Gemi, Serinhisar Belediyesi'nin önceki dönemden 5.784.367,93 TL borcu olduğunu söyledi. Gemi ilçenin ekonomik kalkınmasını sağlayacak projelerle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Mart seçimlerinin ardından ilçenin yeniden yapılanması, üretim ve istihdamın arttırılması amacıyla çalışmalarına başlayan Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, öncelikle Belediyenin borç ve alacak tablosunu inceledi. Gemi, Serinhisar Belediyesi'nin önceki dönemden 5.784.367,93 TL borcu olduğunu söyledi.

Gemi: "İlçemizde Üretim ve İstihdamı Arttıracağız."

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Serinhisar için öncelikli hedeflerinin üretim ve istihdamı arttırmak olduğunu söyledi. Gemi,  Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulları da göz önüne alarak üretim ve istihdamı arttıracak projeleri vakit kaybetmeden uygulamaya koyacaklarının altını çizdi. Gemi, seçim döneminde verdikleri sözleri en kısa sürede yaşama geçireceklerini, asıl amaçlarının ise Serinhisar'ın her açıdan gelişmesini sağlamak olduğunu vurguladı. 

Gemi: "Leblebi Markamız Güçlenecek"

Serinhisar'ın Türkiye'deki leblebinin yüzde 70'in üretmesine karşın markalaşma konusunda sorunlar yaşadığını söyleyen Gemi, markalaşma çalışmalarını, üreticinin kazanmasını sağlamak amacıyla öncelikli olarak ele alacaklarını söyledi. Gemi, bunun yanında ilçede planlı tarımın geliştirilerek kooperatifleşme ve pazarlama projelerini de hızla yaşama geçireceklerini söyledi. Gemi ayrıca, bıçakçılığın merkezi olan Yatağan için de birçok proje hazırladıklarını söyledi.

Gemi: "Sosyal Politikalar Önemli"

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Serinhisar'ın ekonomik kalkınması sağlayacak projelerin yanında sosyal ve kültürel projelerle de sosyal yaşamın gelişmesi adına çalışmaları olduğunu söyledi.   Özellikle kadınların ekonomik ve sosyal yaşamına destek olmayı amaçladıklarını söyleyen Gemi, bu alandaki projeleri biran önce yaşama geçireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.