Başkan Kepenek’ten Honaz İçin Önemli Görüşmeler

Başkan Kepenek’ten Honaz İçin Önemli Görüşmeler

CHP’nin İstanbul’da organize ettiği Yerel yönetimler ve Turizm Zirvesi’ne Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek de katıldı.

A+A-

Başkan Kepenek, Honaz’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ilçeye gelen turist sayısının artırılması amacı ile önemli görüşmeler yaptığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği Yerel yönetimler ve Turizm Zirvesi’ne partinin il ve ilçe tüm belediye başkanları katılım sağladı. Düzenlenen zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yaparak, partinin elinde olan belediyelerin ülkenin turizminin yüzde 90’ının karşıladığına dikkat çekerek, bunun ülkenin tanıtımı açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

Zirvede il ve ilçe belediye başkanları da konuşarak turizmle ilgili düşüncelerini aktardılar. Ayrıca ikili görüşmelerde de turizm potansiyelinin artırılmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Pozitif Görüşmeler Yaptık

Zirveyi değerlendiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Turizm konusunda ilçe olarak tanınırlığımızın artması için neler yapılabilir, turistlerin geleceği, gezeceği ve konaklama yapacağı yerler gibi konularda nasıl hareket edilir diyerek oldukça pozitif görüşmelerde bulunduk ve bilgiler edindik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kaklık Mağarası’na verdiğimiz önem, Saklıgöl’ün tanıtımına verdiğimiz değer ve fuarlara katılım sağlayarak ilçemizi her açıdan tanıtma hamlelerimiz ortada. Bunları daha da arttırarak yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zirvede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.