Başkan Örki MHP Pamukkale Heyetini Ağırladı

Başkan Örki MHP Pamukkale Heyetini Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

A+A-

Başkan Örki, “Göreve geldiğimiz günden beri Pamukkale’mize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pamukkale İlçe Teşkilatı’na yeni atanan yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. Başkan Yılmaz ve yeni atanan yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında misafirlerine bilgiler aktardı. “Biz hiçbir zaman seçim odaklı çalışmadık” diyen Başkan Örki, “Biz tüm hizmetlerimizi samimiyetle hayata geçirdik. En büyük sorunlardan olan üst yapı çalışmalarına büyük önem verdik. Büyükşehir Belediyesinin alt yapısını tamamladığı mahallelerde üst yapı çalışmalarını planlanandan daha önce tamamladık. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Eğitimden, tarihe, turizmden tarıma kadar her konuda önemli projeleri hayata geçirdik. Dünyanın yaşadığı koronavirüs pandemisini bahane olarak görmedik. Geldiğimiz noktaya bakacak olursak samimi hizmetlerimizin semerelerini alıyoruz. Eğer seçim odaklı çalışıyor olsaydık biz bu yatırımlarımızı şimdilere bırakırdık. Son zamanlarda yapalım insanlarımız şimdi görsün derdik. Kıymetli Pamukkaleli vatandaşlarımıza hizmet ederken Cumhur İttifakı’nın değerli ortağı MHP’li arkadaşlarımızın desteklerini hep yanımızda hissettik. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu birliktelik olduğu sürece halkımız için önemli hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

YILMAZ’DAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz ise Başkan Örki’ye teşekkür ederek, “MHP Pamukkale ilçe teşkilatı olarak yeni bir enerji yeni bir sinerji ile yola çıktık. 2023 ve 2024 seçimlerine daha hazır olacağız. Biz Cumhur İttifakı’nın ne demek olduğunu biliyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla hareket ediyoruz. Denizli’mizde ve Pamukkale’mizde Cumhur İttifakı olarak bu anlayışla hizmet ediyoruz. Size Pamukkale ilçemizin hiçbir kuruşunu boşa harcamayıp tamamen vatandaşın hizmetine harcadığınız için teşekkür ederim. Cumhur İttifakımızın 2023 ve 2024 seçimlerinde ülke yönetimini tekrar üstleneceğine inanıyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin çalışmalarınıza desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz’a günün anısına Pamukkale tablosu hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.