Başkan Şevik Buldanlı Gazeteci Muammer Dirik’i Ağırladı

Başkan Şevik Buldanlı Gazeteci Muammer Dirik’i Ağırladı

TBMM 13. Dönem Adalet Partisi Manisa Milletvekili ve Buldanlı Gazeteci Muammer Dirik, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i, BELKÜM’deki makamında ziyaret etti.

A+A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, kendisini BELKÜM’deki makamında ziyaret eden 13. Dönem Manisa Milletvekilli ve Buldanlı gazeteci Muammer Dirik’e son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi: Dr. Behçet Uz” kitabını hediye ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

TBMM 13. Dönem Adalet Partisi Manisa Milletvekili ve Buldanlı Gazeteci Muammer Dirik,  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i, BELKÜM’deki makamında ziyaret etti. Buldanlı işadamı Kadir Gümüllüoğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Başkan Şevik, son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi: Dr. Behçet Uz” kitabını imzaladı,  kitabın hazırlanışında Behçet Uz ile ilgili bilgileri paylaşarak verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Demokrat Parti hayranlığı ile bilinen 13.Dönem Milletvekili Muammer Dirik ile Adnan Menderes’in fotoğrafının altında bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu belirten Başkan Şevik, “Muammer Dirik gibi değerli hemşehrilerimiz, Buldan’ın hafızalarıdır.  Onların tecrübelerinden yararlanarak Buldan’ın geleneksel yapısını ayakta tutmak biz belediye başkanlarının asıl görevidir. Ben tekrar ziyaretten duyduğum memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.