Başkan Şevkan: Çevreyi Korumak için Kararlıyız

Başkan Şevkan: Çevreyi Korumak için Kararlıyız

Başkan Şevkan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerini ağırladı.

A+A-

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇED İzleme ve Değerlendirme Denetimi Daire Başkanı Barış Ecevit Akgün, Denizli Çevre Şehircilik il müdürü Mehmet Fatih Namık Özyürk ve il müdür yardımcısı Ramazan Damacı Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti.

Çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı ekipleri Dalaman Çayı ile ilgili incelemelerde ve araştırma yaptığını ifade eden Başkan Şevkan yaptığı açıklamada;

Umutlarımız yeşil bir orman gibi… Bu kez gerçekten umutluyuz ve çok kararlıyız. Dalaman çayının temiz kalması için ankara kolları çok ciddi sıvadı. Dünkü görüşmemizde grup başkan vekilimiz anlatmıştı. Bugün ilk adım atıldı. Aklın yolu bir. Bugün çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığımızdan ÇED izleme ve değerlendirme denetimi daire başkanımız Barış Ecevit Akgün, , Denizli Çevre Şehircilik il müdürü Mehmet Fatih Namık Özyürk ve il müdür yardımcısı Ramazan Damacı belediyemizde değerlendirmeler yapıldı. Sahadan belediyemize gelen yetkililer konu ile ilgili programlarını açıkladılar. Sahada dört teknik ekip son derece ciddi inceleme yapmaktadırlar. Çevremizi korumak için devletimiz de belediyemiz de kararlıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.