Başkan Şevkan koltuğunu çocuk başkanlara emanet etti

Başkan Şevkan koltuğunu çocuk başkanlara emanet etti

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu çocuk başkanlara emanet etti. 

A+A-

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makamların sahipleri öğrenciler oldu.  

Her yıl 23 Nisan'da makamların sahibi olan öğrenciler, şehri kısa bir süreliğine de olsa yöneterek nasıl bir yönetim istediklerini, hangi sorunların çözümünü talep ettiklerini belirterek, sorunların çözümü ve beklentilerin karşılanması için yetkililere talimat verdiler. 

Kutlamalar kapsamında Acıpayam  Belediye Başkanlığı Binası'na gelen öğrenciler Başkan Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Şevkan, bir süre öğrencilerle sohbet ettikten sonra makamını genç başkanlara bıraktı. 

Ziyaret sırasında çocukların istekleri hakkında bilgi alarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Şevkan “Muasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda ki en temel nokta eğitimdir. Bugünün çocukları bilinçliler. İstekleri eğitim standartlarını iyileştirmeye yönelik, bilinçli taleplerde bulunuyorlar. Evlatlarımızın bilinçli ve duyarlı olması beni ziyadesi ile memnun ediyor. GELECEK ONLARIN. Makamların asıl sahibi geleceğimiz olan çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programları kapsamında Cumhuriyet İlkokulumuz 1/E sınıfı öğrencilerimizi Belediye Başkanlığı Makamını teslim ettik.Bu güzel günü anlamlandıran öğrencilerimiz Fethi Tekeli, Umut Berk Esen,Hafsa Yılmaz, Hatice Nisa Çobanoğlu, okul müdürümüz Ferhat Tekin hocam ve sınıf öğretmenleri Zeki Apa hocama teşekkür ediyor, tüm çocuklarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.Geleceğin yöneticileri olacak olan çocuklarımıza Cumhuriyet ve Atatürk değerlerine bağlı, aydınlık, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum’’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.