Başkan Şevkan Mesaiye Erken Başladı

Başkan Şevkan Mesaiye Erken Başladı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan mahalle gezileri kapsamında Çakır mahallesine gitti.

A+A-

Vatandaşlar ile beraber sabah namazında buluşan Başkan Şevkan, daha sonra hemşehrileri ile birlikte güzel bir sohbet yaptı.

Acıpayam'ın mahallelerini bir biri gezen ve halkla buluşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan  mesaiye çok erken başladı. Başkan Şevkan, sabahın erken saatlerinde Çakır mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi ve sabah namazını hemşehrileri ile beraber kıldı.

ASLİ VAZİFE

56 mahallesi olan Acıpayam'ın tüm mahallelerini gezmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Şevkan, halkın dertlerini dinlemek, eksiklerini gidermek için uğraş vermenin kendilerinin asli vazifesi olduğunu, yerel yöneticiler olarak kendilerinin halkın içinde olarak onların şikayet ve isteklerini birinci ağızdan almaları gerektiğini, sabahın erken saatlerinde hemşehrileriyle buluşmayı sevdiğini, vatandaşların sorunlarına çözüm noktasında adım attıklarında ve onların mutlu olduğunu gördüklerinde kendilerinin de daha enerjik olduklarını ifade etti.

Vatandaş ve esnaflarla beraber hareket etmenin, onlarla bir araya gelmek tüm yorgunluklarını unutturduğunu belirten Başkan Şevkan'a ziyaretinden ötürü teşekkür eden hemşehrileri mahallelerindeki hizmetlerden memnun olduklarını, çalışmaları desteklediklerini dile getirdiler.

Başkan Şevkan'ın sabah buluşmasında Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz ve personel Gökhan Selek de yanındaydı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.