Başkan Tatar Çok Net Konuştu

Başkan Tatar Çok Net Konuştu

Denizli Süper Amatör Lig’in liderliği elinde bulunduran Çal Belediyespor’un Başkanı Adnan Tatar, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkmanın boyunlarının borcu olduğunu belirtti.

A+A-

Oynanan 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik almış olan 35 gol atarak kalesinde sadece 5 gol gören Çal Belediyespor 23 puanla zirvede yer almakta. Honaz Starspor deplasmanında hafta sonu 2-0’lık net bir galibiyet almış olan Çal Garası’nın Başkanı Adnan Tatar, kardeş kulüp Honaz Starspor’u kutladığını, kendilerine karşı iyi oynadıklarını, çok zorlandıklarını, iyi bir takımları olduğunu, Honaz’da kendilerini yalnız bırakmayan Çallılar’a teşekkür ettiğini ve galibiyette önemli rol oynadıklarını dile getirdi.

İkincilik de Yetmez

Tatar, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

 “Bölgesel Amatör Ligi’nden düştük, sorumluluk alıp istifa ettim, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın ısrarıyla geri dönmek zorunda kaldım. Gerek camiamıza gerek Başkan Fethi Akcan’a şampiyonluk sözü vererek yeni sezona başladık. Sezona talihsiz iki beraberlik ile başladık. Takım daha sonra sistemi oturttu, ideal kadroyu yakaladı ve galibiyet serisini başlattı.”

Başkan Tatar, sezonu 2. sırada bitirmelerinin bile başarı olamayacağını vurguladı ve Çal Belediyespor’un, hafta sonu sahasında Kalınkoz ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladığını söyledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.