Başkan Zolan’dan DGC’de Ağırlandı

Başkan Zolan’dan DGC’de Ağırlandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti.

A+A-

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla DGC’yi ziyaret eden Başkan Osman Zolan, gazetecilerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek, medya mensuplarının milletin haber alma hakkını yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Ziyarete DGC Başkanı Muhammet Karaçay, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı. DGC Başkanı Karaçay, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik etti. Gazetecilerin kutsal bir görevi yerine getirdiğini, milletin haber alma hakkını yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Yedi gün, 24 saat, 365 gün, yaz-kış demeden haber nerede ise oraya koşuyorsunuz. Bazen kendinizi riske atarak habere ulaşmaya çalışıyorsunuz. Haberlerinizle kamuoyuna bilgi aktarıyorsunuz. Yaptığınız iş çok çok önemli. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çoğu zaman mesaimiz yan yana…

Hakkın rahmetine kavuşmuş gazetecilere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Allah’ım sizlere kazasız belasız işinizi en üst seviyede yapmayı nasip eylesin. Bizler her zaman sizlerle beraberiz, iç içeyiz. Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapmış olduğumuz her şey sizlerin aracılığı ile halkımıza duyuruluyor. Çoğu zaman mesaimiz yan yana, sizlerle beraber koşturuyoruz. Emeğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun. Birlik ve beraberlik içinde, inşallah milletimizi bilgilendirmeye, onların haber alma hakkını en iyi şekilde sağlamaya gayret edeceksiniz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.