“Başkanımızın Her Zaman Yanındayız”

“Başkanımızın Her Zaman Yanındayız”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu.

A+A-

Oda Başkanı Köksal Semerci, “Şoförler Odası olarak 2 bin 100 üyemiz var. Esnaf dostu başkanımızın her zaman yanındayız, her zaman destekçisiyiz. Kendisine başarılar diliyoruz ”sözleriyle Başkan Subaşıoğlu’na destek verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu bu çerçevede bir ziyaret de Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gerçekleştirdi. Ziyarete AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Süleyman Karakuş ile Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri katıldı. Subaşıoğlu, “Bugün bizleri ağırladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizi vizyon ilçe yaptık. Türkiye genelinde en çok ve en çeşitli proje üreten belediyeyiz” dedi.

BORÇSUZ BELEDİYE VURGUSU

Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize kazandırdığımız vizyon projeleri yaparken hiçbir şekilde borçlanmadık. Türkiye’deki 900’ü aşkın ilçe arasında borçsuz 5 belediyeden birisiyiz. Projelerimizi kendi finansal kaynaklarımızla yaptık. 2014-2019 dönemi bizim için çıraklık dönemidir. Şimdi artık kendimizle yarışacağız ve daha iyisini yapacağız. Hedeflerimiz, projelerimiz hazır. Önümüzdeki dönemde Merkezefendimizi daha da güzel hale getireceğiz, marka ilçe yolunda daha da ileriye taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

“ŞOFÖR ESNAFIMIZ KALİTE OLARAK İLERİDE”

Başkan Subaşıoğlu, “Minibüsü, otobüsü tercih etmek daha kolay, pratik ve zahmetsiz. Arabayı park etme ve bunun gibi herhangi bir derdi yok. Sizler de aslında her ne kadar özel sektör esnafı olsanız da bir yandan kamu hizmeti görüyorsunuz. Bizler bu işlere hep böyle baktık. Onun için ben bütün arkadaşlarımıza bugüne kadar göstermiş oldukları ilgiden dolayı, bu yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Onun için inşallah sizlerin varlığı, sizlerin desteği bizler için çok önemli. İnsanlar hakikaten bir tane çürük elmadan dolayı bütün bir elma bahçesini mahkûm edebiliyor. Bir kişinin yanlışı yüzünden bütün şoför esnafını itham edebiliyor, töhmet altında bırakabiliyor. Şoför esnafımız da kalite olarak davranış biçimi olarak baya bir ileride. Ben eşime, çocuklarıma minibüslere güvenle binebilirsiniz diyorum, onlar da biniyorlar” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİ’DE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILDI”

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci ise, ilçede çok güzel işlerin yapıldığının altını çizerek, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelinde her mahallede, her alanda çok güzel işler yaptı. Merkezefendi ’ye çok önemli yatırımlar, büyük projeler yapıldı. Yapılan vizyon projeler, Denizlimize yakışır projeler. Özellikle önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan, kayıtları devam eden Merkez Kütüphane… Başkanımızı tanıyoruz, biliyoruz, çok çalışan birisi. Şoförler Odası olarak 2 bin 100 üyemizle esnaf dostu başkanımızın her zaman yayındayız, her zaman destekçisiyiz. Kendisine başarılar diliyoruz” diyerek Başkan Subaşıoğlu’na desteklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.