Binlerce Sporcu Büyükada Gece Koşusu’nda Yarışacak

Binlerce Sporcu Büyükada Gece Koşusu’nda Yarışacak

Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleştirilecek Büyükada Gece Koşusu’nun bu yılki startı 10 Temmuz Cumartesi günü akşamı saat 20.00'de verilecek.

A+A-

Tarihi Ada'da Türkiye’nin her yerinden koşu severlerin eğlence ve kıyasıya mücadele için bir araya geldiği Büyükada Gece Koşusu başlıyor. Büyükada’yı spor turizmi destinasyonu haline getirmeyi hedefleyen ve sporseverlerin yoğun ilgisiyle start alacak Büyükada Gece Koşusu  bu yıl da eğlence ve spor dolu ışıl ışıl bir gecede sporseverlerle buluşacak. Yarışmacılara tüm yılın en unutulmaz gece koşusu deneyimini yaşatacak bu özel koşu; 5K, 10K ve Yarı Maraton Parkuru olmak üzere üç farklı mesafede gerçekleştirilecek. Büyükada Gece Koşusu sonunda başarıya ulaşan herkese katılım madalyası da verilecek.

15 farklı ülkeden binlerce koşucu yarışacak

Türkiye’de gece koşulan en büyük yarışlardan biri olan bu özel organizasyonda, Türkiye’nin yanı sıra 15 farklı ülkeden bin 500 koşucu kıyasıya mücadele edecek. İstanbulluların yoğun ilgisi ile kısa sürede kontenjanı dolan Büyükada Gece Koşusu’nda, Türkiye'nin pek çok farklı şehrinden katılımcılar da yer alacak. “#KoşuncaGeçer” sloganı ile düzenlenecek yarış, Büyükada’nın spor kültürüne de katkı sağlayacak.

Tarihi Ada’ya hareket getirecek ve koşu severlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak Büyükada Gece Koşusu’nda, genel klasmanda ve yaş kategorilerinde ilk üçe giren kadın ve erkek sporcular kupa ve sponsor hediyeleri ile ödüllendirilecek. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.