Bu Kermes Acıpayamlı Öğrenciler İçin

Bu Kermes Acıpayamlı Öğrenciler İçin

Acıpayam Hizmet Derneği tarafından öğrenciler yararına bir kermes düzenlendi.

A+A-

Bu yıl 7.si düzenlenen kermes açılışa Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Belediye Meclis üyesi Ahmet Bakırtaş, Acıpayam Eğitime Hizmet Derneği Başkanı İzzet Dorum, Daire ve kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. 

 

Açılış konuşmasını yapan Acıpayam Eğitime Hizmet Derneği Başkanı İzzet Dorum, dernek olarak bu işin ticaretini yapmadıklarının altını çizerek, "Biz bu kermesi, hem Acıpayam ve çevresinde bulunan vatandaşları bir haftalık zaman diliminde görüştürüp kaynaştırmak hem de buraya gelen hayırsever arkadaşlarımızla ihtiyaç sahibi öğrenciler arasında köprü kurmak amacıyla yapıyoruz." dedi. 

 

Desteklerini esirgemeyen Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan ve Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan'a teşekkür eden Dorum, "Fatih Öğrenci Yurdu ve Çamlıca Kız Öğrenci Yurdu adına düzenlemiş olduğumuz kermeste bizlere her zaman yardımcı olan Acıpayam  esnafımıza, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla, uzaktan ve yakından gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

 

Acıpayam Belediye Başkan Dr.Hulusi Şevkan  ise, "Toplumumuza baktığımda, neden bu kadar ilerleme kaydedip sarsıntılarda neden yıkılmadığını daha iyi anlıyorum. Bugün burada olduğu gibi daha birçok kermes  yapılıyor ve her seferinde bölge halkı, esnaf ve memur bu işe sahip çıkıyor. Buralarda sahip çıkılan nesiller de ülkemize sahip çıkıyor. Bu yüzden böyle dernek ve yurtlara çok ihtiyaç var. Kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.

 

 

Ardından dualarla kermes açıldı.  Kermes alanını gezen protokol üyeleri ve misafirler, öğrencilere destek amacıyla alışveriş yaptı.

 

 

Kermesle ilgili açıklamada bulunan Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam'ın bir eğitim şehri olduğunu ve bu eğitim camiasının başında bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bölge halkının eğitime düşkünlüğünün kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Acıpayam'da eğitime desteğin artarak devam etmesi bizi mutlu ediyor. İnşallah ilerleyen yıllarda çok daha güzel olacak. Kermesten öte bir panayır havası var. Bu etkinlikleri bu kadar güzel hazırlayan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Kermesin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.

 

Gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik eşya, mahalli ev yemekleri, zücaciye gibi stantların bulunduğu kermes, akşamları da çeşitli etkinlikler yapılarak 30 Mayıs Pazartesi akşamına kadar devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.