Buldan Belediyesi Konya’ya Damgasını Vurdu

Buldan Belediyesi Konya’ya Damgasını Vurdu

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Konya’da bu yıl 5.si düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları'nda Yüzme Müsabakalarında görev alan 46 hakeme, ilçenin geleneksel el dokuması şal gönderdi.

A+A-

Hakemlerin, Buldan dokuması ile verdiği poz dikkat çekti.

Konya’da bu yıl 5.si düzenlenen ve Türkiye dahil 56 ülkeden yaklaşık 4 bin 200 sporcunun 24 branşta yarıştığı İslam Dayanışma Oyunları’na Buldan damgasını vurdu. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren aracılığı ile İslam Dayanışma Oyunları Yüzme Müsabakalarında görev alan 46 hakeme ilçenin geleneksel el dokuması şal gönderdi. Denizli’den katılan Ulusal Yüzme Hakemi Muharrem Öznalbant, Hamide Çelik ile Sümeyra Bektaş tarafından kendilerine ulaştırılan hakemler, şallarla poz verdi. Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren, Yüzme müsabakalarına katılamadığını ancak Başkan Şevik’in hediyelerinin hakemlere ulaşmasından duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Belediye olarak Buldan’ın tanıtımına önem verdiklerini belirterek, “Buldan’ın geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokuması, tekstili, artık Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde tanınıyor, biliniyor. Konya’da bu yıl 5.si düzenlenen Dayanışma Oyunlarına görev alan hakemlerimize Buldan’dan küçük bir hediye göndererek, hem kendilerine bir anı kalmasını hem de müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar dilemek istedik. Ben hediyelerimizi ulaştıran başta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren ve Denizlili hakemlerimize teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.